Dagboek

nog even doorbijten

willy-van-der-duyn.jpg
willy van der duyn

Vrijdag ons project ‘Tempel van de Muzen’ gelanceerd. Waanzinnig veel belangstelling voor dit multi-disciplinaire-project. Waar halen die onderwijsbevoegden toch die abstracte woorden vandaan: belevingstocht is de juiste noemer. Ik houd van dit soort probeersels maar ben wel benieuwd wat ‘men’ er van gevonden heeft. Traditioneel was het zeker niet, en verrassend heel erg wel. ( http://www.scalacentrumvoordekunsten.nl/)
Op de valreep dit weekeinde nog: opening expositie van werk van Willy van der Duyn. Vorige week bij mijn rondgang in de Eusebiuskerk in Arnhem steeds weer bij haar werk uitgekomen. Prachtig persoonlijk werk. Zaterdag in de Albert Heijn Hans Emmelkamp (Galerie de Sluis Meppel http://agdesluis.berka.nl/) tegen het lijf gelopen die me vertelde dat hij die middag werk zou openen -beetje plastisch uitgedrukt- wat ik vermoedelijk wel zou waarderen. Ja dus. Het werd een te snel bezoekje.
En de opening van de expositie van werk van Cobi Mooiweer in de Witte Kamer in Delden. Ook hier: Te snel, te snel te snel. (Sorry Co!)