Dagboek

Expositie 6 april

Ik roep iedereen toe dat ik na 6 april weer ga leven. Maar tot dan ben ik nog zo veel mogelijk aan het werk. Tot dan probeer ik nog zo veel zo goed en zo rustig mogelijk af te krijgen. Deze week gaan uitnodigingen de deur uit en bereid ik me intern -en met plezier- voor op wat komen gaat.

Plaats: Villa Sonsbeek Arnhem
Tijd: 15.00 uur
De vrouwen die uitgenodigd zijn om een bijdrage te leveren aan de opening van 6 april zijn:

Corinne Hemink -van der Hoeven, die ik een paar jaar geleden heb ontmoet en met wie ik een paar maanden samen heb kunnen werken. Zij is gewend om anderen te bevragen op hun inspiratiebronnen, hun volharding, en kijkt niet cynisch naar kunst/wetenschap, maar zoekt steeds naar verbanden. ZIj gaat de tentoonstelling openen.

Marije Verbeeck, schrijver -en in die hoedanigheid degene die het beste weet te verwoorden wat ik zoek, omdat zij voor een deel hetzelfde pad volgt. Een heerlijke mee-lever.

Marthe Koning, coördinator Kunsthuis de Secretarie, maar voor mij een heel stimulerend contact omdat zij vanuit een geheel ander perspectief -die van een tentoonstelling maken- en haar wijze van vragen stellen me als geen ander weet te prikkelen

Signe Kiel , -solo- zangeres oude -barok- muziek. Zij laat zich door de tentoonstelling inspireren om -vrijwel zonder begleiding- een lied te zingen, als antwoord op en echo uit het verleden, gezongen in het heden, ik zie een parallel tussen onze werken en ben heel benieuwd…