Dagboek

Beautiful decay. Prachtig verval… kerst 2013

Dit is een werk van Anya Callacio met de titel Aspire, 1999

Op facebook waart al een paar weken een spelletje rond waarin je door het aanklikken van een post een kunstenaar aangewezen krijgt. Je zoekt deze kunstenaar op en post op jouw beurt op je tijdlijn je favoriete werk van de aangewezen kunstenaar. Het genot van internet is dat je zo snel afbeeldingen vindt dat het een lekker op de bank bezigheid bleek tijdens de feestdagen. Ik kreeg door Hinke Schreuders Anya Callacio aangereikt. Ik kende haar niet en ging op zoek.

Toen ik in een overdaad aan weelde terecht kwam werd ik helemaal blij. Van even zoeken werd het langer zoeken, en beelden zien die ik graag echt gezien en geroken zou willen hebben.

Beautiful decay. Prachtig verval. Ik wens het zien van prachtig verval iedereen toe voor het komende jaar.

 

Ze vertelt er zelf het best over.

 

Preserve beauty