Dagboek

actuele stand hedenochtend

bloemenvrouw.jpg

Deze rare regenachtige zomer is niet zomaar voorbij gegaan.

Toch wordt me regelmatig gevraagd waarom ik minder schrijf en lees ik, (ik citeer) : ‘Je schrijft enthousiast over films die je gezien hebt maar hoe staat het nu met je werk?’ Welnu, lieve lezers, ik zocht me suf deze zomer. Technisch, thematisch, formaten. Werken overdag en ’s avonds gewoon ’s avonds doen. Niks geen euforische momenten.

Zes kleine formaten zijn te zien in Tijnje. Ze zaten me een beetje dwars en in de weg. Een klein doek vraagt evenveel aandacht als een groot doek maar de beweging en energie die naar het doek toe gaat is totaal anders. Het werk hierboven is nog  in ontwikkeling en zal naar de Open Art Fair in Utrecht gaan. Ik houd toch van een bredere armslag merk ik.

Vandaag voer ik een gevecht tussen een binnentuin en de geplukte bloemen.

Ik groet u.